@alehwalynski

Проблемы с установкой pymatgen?

не удается установить pymatgen. Устанавливаю через pip install pymatgen
Выдает Command "python setup.py egg_info" failed with error code 1 in /tmp/pip-build-j_0o3u/pymatgen/
  • Вопрос задан
  • 64 просмотра
Решения вопроса 1
fox_12
@fox_12 Куратор тега Python
Расставляю биты, управляю заряженными частицами
Python 2.7, Ubuntu 18.04, pymatgen-2019.7.2


The pymatgen development team will phase out Py2k support over the course of 2018. From v2018.1.1, new features implemented in pymatgen no longer need to support Py2k (i.e., unittests do not need to pass Py2k testing), though existing features will still be Py2k compatible. From v2019.1.1, pymatgen will be Py3k only.


Если вы используете python 2.7.x - то ставить нужно версию ниже 2019.1.1, вместе с более старой версией numpy
Users who need Python 2.7 support should install v2018.x, you may also need to enforce an older version of numpy (`pip install numpy==1.16.4 `).
Ответ написан
Пригласить эксперта
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы